Фирмата производител на изделията в сайта - „Кадуцеус България” ЕООД, се занимава с разработване и производство на продукти в областта на здравно-терапевтичните устройства, радиестезични тестове и теренни консултации относно геопатогенни и технопатогенни зони. Работим и като изследователска лаборатория по премахване на вредните за човека въздействия от съвременната техника и намаляване на енергийното замърсяване на околната среда вследствие въздействието на електрониката /радари, Wi-Fi, битови микровълнови излъчвания и др.

Имаме над 25 години опит като специалисти в областта на практическата радиестезия и неутрализирането на вредни за човека полета от естествен характер /разломи в земната кора, подпочвени води, негативни полета от мрежа на Хартман и т.н./. Повечето от показаните в сайта ни изделия са собствена разработка и са уникални, със статут на световна новост и съответната технологична и правна защита. Единствено „Кадуцей на Мировинг” се прави по външна технология, но с наша, силно подобряваща ефекта доработка.

Централният ни офис се намира в гр. Ловеч. Винаги можете да се свържете с нас в работно време, чрез указаните в секция „Контакти” телефони, електронна поща и адрес.

Участие на Асен Асенов в предаването "Пътят" по ТВ1