Предлагаме комбиниран сеанс на две машини - ревитализираща клетките бобина и модифицирана Райф машина (плазмена лампа). Дължина на сеанса - 1ч 30мин. Цена: 50лв Двете машини се допълват и общото въздействие е по-добро отколкото всяка една взета поотделно. Подновяват тъкани, ревитализират тялото и подпомагат имунната система.

Eкспериментална машина за ревитализация на клетките, по оргонно-индуктивен метод.


Терапевтичният сеанс е с продължителност около половин час. Пациентът стои прав на площадката, а енергийната бобина се движи нагоре-надолу сравнително бавно, със скорост пет см в секунда. Процесът се управлява се от оператор чрез ръчен пулт. Ефектът след няколко преминавания /цикли/ е постепенното възстановяване на намалели жизнени функции, енергизиране на клетките в цялото тяло, отпушване на задръстени енергийни канали, забележимо тонизиране и покачване на осъзнаването. Допълнителната активация на бобината става с оргонно-електрическо устройство /един работен вариант на такова се вижда на снимките, поместен в куфарчето до машината/. В момента се работи с подобрена версия, с повишена ефективност.

Модифицирана Райф машина


Апаратурата представлява комплекс от няколко модула, с подобрена конструкция и усилен ефект. Работи по метода на свързаните резонанси на инж. Филип Хойланд, главен инженер на д-р Роял Реймънд Райф и създател на на-добрата му машина.

Системата излъчва силно позитивно енергийно поле през аргонова плазмена лампа като антена, като носещата честота от 3,1 Мхц е модулирана със хармонични на 27 основни антипаразитни и антибактериални честоти, открити от д-р Райф

Не се прави биорезонансна диагностика, а просто се пуска обща програма, която ликвидира здравословни проблеми от почти всякакъв характер. Сеансът трае общо един час, в който пациентът престоява седнал на удобен стол пред машината, а лампата е насочена към средната част на тялото му. Дрехи, мобилни телефони и други подобни неща не пречат.

Ефектът от терапията с тази конкретна машина е значително по-добър от останалите такива, поради усилването на оргонната активация по специфична методика и чрез допълнително включени устройства към стандартната схема. Допълненията са дело на „Кадуцеус България” ЕООД, след многогодишна изследователска и конструктивна работа.

Машината работи чудесно при проблеми с бактерии и паразити, лимфна система, кръвоносна система, ендокринна система, чревни и,стомашни заболявания, постхирургични или посттравматични отоци, възпаления от всякакъв вид, заболявания на вегетативната нервна система.

За добър ефект във времето са необходими поне три /най-добре четири/ сеанса, като първите два са през не повече от три дни /и не по-близки от 24 часа/. Удобно е да се направят в два последователни дни /примерно събота и неделя/, като се пренощува в град Ловеч. Следващите сеанси може да са и след 6-7 дни. Идеален вариант е да са в два последователни уикенда.

Ангажиментът за осигуряване на пребиваването в града е на клиента. Моля обадете се за записване поне три дни предварително!