Същност на изделието


Неутрализаторът е продукт на фирмата ни, тестван в продължение над година при всякакви негативни полета и патогенни зони от земен и техногенен произход. Представлява мощен концентратор и излъчвател на позитивна жизнена енергия /оргон, прана, чи/ци, биоелектричество/, акумулирана по естествен път от околната среда. Полето му работи върху равна плоска повърхност /под, таван/ и осигурява ефективна защита в радиус от над 4 /четири/ метра. Изделието не излъчва обемно във въздуха, а работи само при директен допир с позлатената му (23,5 карата) активна основа. При поставяне с дъното нагоре с неутрализаторът отлично се обработва и вода, която възстановява показателите си така, както са в природно състояние. След половин час престой върху изделието на 1 л. вода, тя се йонизира, увеличава проводимостта, намалява твърдостта си и става с показателите и вкуса на изворна. Могат да се обработват с много забележимо подобряване на вкусовите им качества алкохол, кафе, сокове и други течности, както и твърди храни.

Принцип на работа


При поставяне с плоската си основа надолу, неутрализаторът формира върху пода зона със силно позитивно енергийно поле, с радиус над 4 м и площ над 60 кв.м. Повечето хора могат да го усетят и пряко няколко секунди след поставяне на неутрализатора, при отпуснато положение на тялото чрез концентрация на вниманието върху стъпалата на краката, а също така и при докосване на пода с пръстите на лявата ръка. Чувството е на затопляне, слаб електрически ток, мравучкане или леко изтръпване. Конструкцията на устройството и начинът на работата му са ноу-хау на "Кадуцеус България" ЕООД.

Начин на употреба


Неутрализаторът се поставя в стаята на пода, като е добре да не е в ъгъла на стаята, а покрай стената в средата на помещението. При силни зони от подпочвени води или разломи може да е под легло или диван, като е важно по пода там да няма много препятствия за полето - вещи или натрупани за съхранение предмети. Защитната зона не може да "заобикаля" ъгли или врати и се разпространява по права линия, затова не е подходящо разположението на неутрализатора зад масивни предмети като големи саксии, кашпи и др.

При активиране на храни и течности неутрализаторът се поставя с основата нагоре и върху позлатената му повърхност се слага съд с вода или др. При обработка на твърди спиртни напитки те се състаряват и придобиват по-мек вкус, при вино изчезва евентуална кисела жилка и се усилва ароматът.

Съхранение


Съхранява се при обикновени условия, при температури до + 80 градуса по Целзий. Неутрализаторът не съдържа магнитни елементи и може да намира в близост до електроника - мобилни телефони, компютри и др. без опасност от тяхна повреда. Почиства се с вода и мека тъкан, без употреба на абразивни или разяждащи препарати, спирт или разтворители. Срок за ползване - неограничен, не изисква поддръжка.

ВАЖНО! НЕУТРАЛИЗАТОРЪТ Е ТЕРАПЕВТИЧНО ИЗДЕЛИЕ И НЕ ЗАМЕСТВА КВАЛИФИЦРАНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ГРИЖИ! ПРИ ЗДРАВНИ ИЛИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ ВИНАГИ ПЪРВО ПОТЪРСЕТЕ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ!

250 лв Посочените цени са с ДДС