Същност на изделието


Хармонизаторът е собствена разработка на фирмата ни. Създаден е чрез усъвършенстване на принципната схема на световноизвестните хармонизатори на Слим Спърлинг, но е силно подобрена и много по-ефективна версия, специално за домашно ползване. Подходящ е както за малки стаи, така и за големи помещения, а също така и за дворни места - на открито ефективният радиус на действие е над 300 метра. Хармонизаторът е тестван в продължение на пет години и постоянно подобряван като конструкция и ефект. Представлява малък, но мощен концентратор и излъчвател на позитивна жизнена енергия /оргон, прана, чи/ци, биоелектричество/, акумулирана по естествен път от околната среда. Нашите изследвания показаха, че в обсега на хармонизатора намаляват конфликти от всякакъв характер, подобрява се екологичния фон, отлично виреят и се развиват растения и животни. Хората в обсега са с подобрен тонус и самочувствие поради позитивното поле, което неусетно, но благотворно влияе на организма и психиката. Хармонизаторът се предлага в бял цвят. Има здрав корпус /полиацетал/, със позлатена /23,5 карата/ външна поликарбонатна вложка на горната активна повърхност. Размери - диаметър 80 мм, височина 70 мм, тегло 300 гр.

Принцип на работа


Хармонизаторът излъчва силно позитивно енергийно поле със приблизително сферична форма /тороид/. То е динамично и след разполагане на хармонизатора на подходящо за него място, набира мощност в продължение на няколко минути. Някои хора могат да усетят въздействието му дори физически след навлизане в обхвата на хармонизатора /примерно преминавайки от друга стая в стаята в която е разположен/. Хармонизаторът е с вътрешна обвивка на ядрото от гел на водна основа, за да може да влияе по-пълно на живите организми, като полето по индукция зарежда позитивно водата в тях и оттам целия организъм. Допълнително усилване на действието е постигнато чрез вътрешна и външна вложка от позлатено /23,5 карата/ поликарбонатно фолио, през които последователно преминава енергийното поле /в горната част на хармонизатора/.

Когато се ползва в стая, полето може да преминава през дървени или стъклени врати и прегради, но не и през тухлени или бетонни стени. Т.е. при затворени пространства с масивни стени, хармонизаторът действа достатъчно ефективно само в рамките на стаята. Ако искате да защитите и други помещения, трябва да се поставят и в тях хармонизатори за постигане на пълно покритие на дома. На открито и при равен терен полето се развива до максималния му обхват за няколко часа.

Начинът на натрупване на енергията в устройството и усилването на позитивното поле са защитено ноу-хау и технология на "Кадуцеус България" ЕООД.

Начин на употреба


Хармонизаторът работи най-добре при поставяне на пода. Може да се разположи където е удобно за да не пречи на движението в стаята - но все пак да не се поставя в стенна ниша над пода, защото това ще намали полезния ефект.

Съхранение


Съхранява се при обикновени условия, не са пречка дори и температури под нулата при разполагане в двор или на открито място. Хармонизаторът не изисква никакво обслужване или поддръжка. Може да се почиства външно с мека тъкан, без употреба на абразивни или разяждащи препарати. Да не се удря, наранява с остри предмети и да се пази от екстремни температури.

ВАЖНО! ХАРМОНИЗАТОРЪТ Е ТЕРАПЕВТИЧНО ИЗДЕЛИЕ И НЕ ЗАМЕСТВА КВАЛИФИЦРАНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ГРИЖИ! ПРИ ЗДРАВНИ ИЛИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ ВИНАГИ ПЪРВО ПОТЪРСЕТЕ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ!

Цена: 310 лв Посочените цени са с ДДС