Същност на изделието


Кутията „ОК” е разработка на фирмата ни, тествана в продължение на няколко години. Представлява малък, но мощен концентратор и насочен излъчвател на позитивна жизнена енергия /оргон, прана, чи/ци, биоелектричество/, акумулирана по естествен път от околната среда. Те са съвременна интерпретация на древна технология с възраст няколко века, използвана от славянските народи за обезболяване на ударени места, зъбобол, болки в ставите и всякакъв род здравни проблеми, при липса на лекарска помощ. Изследвания в лаборатория показаха, че с кутията „ОК” отлично се обработва и вода, която възстановява показателите си така, както са в природно състояние. След 15 минути престой над кутия „ОК” на 150-200 гр вода, тя променя PH баланса си в посока алкалност, йонизира се и омекотява като става с показателите и вкуса на изворна. Могат да се обработват и подобряват качествата и на други течности /сокове, вино, алкохол/, както и твърди храни.

В чужбина е позната с търговското наименование „HealthboxOK”. Активната и повърхност е със златно /23,5 карата/ покритие, като последния най-мощен модел има вградена букса за свързване с генератор „Агарта-1, което петкратно усилва позитивното поле. Тя е най-малкото по размер устройство от продуктовата ни гама /и точно затова приложимо при всякакви ситуации/, но същевременно достатъчно ефективно и мощно. Осигурява незаменима помощ при травми, до евентуалната медицинска намеса.

Принцип на работа


Кутията „ОК” излъчва силно фокусирано позитивно енергийно поле на височина до 8-10 см над златното покритие, като полето е разположено надлъжно в средата на активната повърхност на кутията и приблизително в правоъгълник с размери 4/2 см. Повечето хора могат да го усетят и пряко след няколко секунди при докосване на активната страна с пръстите на лявата ръка или бавно прекарване на ръката над кутията, като чувството е на затопляне, слаб електрически ток, мравучкане или леко изтръпване. Начинът на натрупване на енергията в устройството и усилването на полето са ноу-хау и технология на „Кадуцеус България” ЕООД.

Начин на употреба

При активиране на течности кутията може да се ползва във всички възможни положения в пространството, но обикновено върху нея се поставя чаша или бутилка с вода за 10-20 минути. Ако съдът с водата е по-голям или с нестабилна основа, вариант е кутията да се долепи/облегне странично, със активната си повърхност към водата и буксата нагоре. При обезболяване обикновено се държи или допряна, или малко над болното място с активната си златна повърхност към него /може и над превръзка/. Болката би трябвало силно да намалее или дори изчезне в рамките на 10-15 минути. При хронични болки примерно в гърба или кръста кутията може да се залепи с лейкопласт на проблемното място, а облекчението настъпва до половин-един час със усещане за леко локално затопляне. При възпалени нерви и болезнени кризи от всякакъв вид се препоръчва свързване с наш оргонен генератор „Агарта-1”, при което ефектът на обезболяване настъпва почти незабавно, а мястото оздравява многократно по-бързо от обикновено.

При проблеми с колянна или лакътна става се използват приложените в комплекта кожени връзки, чрез които кутията „ОК” се прикрепва към мястото /просто се поставят връзките на крайника и кутията се вмъква така, че неразтегливата част от връзката /до катарамата/ да попадне в жлебовете на корпуса, намиращи се на гърба и. При правилно поставяне „ОК” може да се ползва при ходене или движение от всякакъв вид в ежедневието, без опасност да падне /тествано дори при бягане и активен спорт/.


Съхранение


Съхранява се при обикновени условия, при температури до + 80 градуса по Целзий. Кутията ОК не се изисква никакво обслужване или захранване, а конструкцията и е капсулирана и херметична. Тъй като не съдържа магнитни елементи, може да се носи в близост до електронни устройства - мобилни телефони, компютри и т.н. без опасност от тяхна повреда. Да се почиства само с вода и мека тъкан, без употреба на абразивни или разяждащи препарати или спирт. Да се пази от остри предмети и да не се нарушава конструкцията и чрез отваряне.

ВАЖНО! КУТИЯ "ОК" Е ТЕРАПЕВТИЧНО ИЗДЕЛИЕ И НЕ ЗАМЕСТВА КВАЛИФИЦРАНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ГРИЖИ! ПРИ ЗДРАВНИ ИЛИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ ВИНАГИ ПЪРВО ПОТЪРСЕТЕ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ!

Цена: 200 лв Посочените цени са с ДДС

Лабораторни тестове на влиянието на Кутия "ОК" върху вода


Можете да изтеглите резултатите от тук:

Изследвания на ОК-М в Научноизследователски център по медицинска биофизика


Основни заключения от доклата на професор Игнатов:

Резултатът показва промяна на диелектричната проницаемост на проба, върху която е въздействано с ОК-М.

ОК-М променя структурата на водата информационно, както разтварянето на калциеви йони. Очакваните биофизични ефекти са за подобряване проводимостта на нервната тъкан.

Има достоверно "преструктуриране" на водни молекули по енергии на водородните връзки, което позволява прилагането на ОК-М. Спектралният анализ на вода по метода ДНЕС показва излъчване от ОК-М към моделни биофизични системи с положителен ефект.

Можете да изтеглите пълния доклад от тук:

Можете да изтеглите отзиви от ОК-М тук: