Същност на изделието


Кадуцеят е изделие за лична енергийна защита, описано в документалният труд на Ал. Нумкин „Вълшебните дарове на Мировинг” /рус. „Волшебные дары Мировинга”/. Прави се ръчно, като се спазват стриктно указанията от източника плюс значителни допълнителни подобрения в мощността и обхвата. Всяко едно изделие след завършване се тества и маркира с фирмения знак на производителя. Силно подобреният последен модел със позлатено /23.5 карата/ покритие на активните повърхности създава защитно поле с радиус около 20 /двадесет/ метра, което неутрализира незабавно негативни енергийни въздействия от всякакъв характер – техногенен или друг. Размери - 10/4/2,5 см, тегло около 120 грама. Външен вид – калъф от кафява естествена кожа /ако се ползва разопакован, да се пази от механични удари/. Някои модификации имат букса за включване към генератор - усилвател, който увеличава мощността пет пъти, а радиуса на действие над 40 м.

Принцип на работа


Кадуцеят е малък, но мощен концентратор и излъчвател на позитивна жизнена енергия /оргон, прана, чи/ци, биоелектричество/, акумулирана по естествен път от околната среда и излъчена във вид на сфера Той е съвременно въплъщение на древна технология на няколко века, използвана от славянските народи. За лична енергийна защита, както и предпазване и пречистване на дома от негативни влияния.

Начин на употреба


Носи се в ръчна чанта, джоб или се оставя да лежи върху повърхност. Идеален за ползване в автомобил, като най-доброто място за поставяне е в средата му /примерно между предните седалки или във вдлъбнатината под лоста на ръчната спирачка. Идеален за хора с рискови професии /полицаи, следователи, прокурори, проф. шофьори/, а също и за работещи във конфликтна среда или при стресови ситуации. Когато се държи в ръка, в отпуснато положение на тялото, в продължение на половин час то се презарежда и изчиства от стари негативни програми. За постигане на добър ефект, тази процедура трябва да се направи поне три последователни дни.

Действие


В рамките на обсега от 20 метра встрани от него се наблюдава натрупване на позитивна жизнена енергия в пространството, хората и предметите, като вследствие това намаляват конфликти и спорове, частично или напълно преминават главоболие и отпадналост, както и всякакви форми на неестествено нервно напрежение и стрес. Изчезват и т.нар. „нещастни случайности”, обикновено предизвикани от външно негативно въздействие. Субективно действието на Кадуцея се усеща от повечето хора като леко по-топла, плътна и уютна зона, наситена със вибриращ, ободряващ тялото позитивен заряд от жизнена енергия.

Съхранение


Съхранява се при обикновени условия, при температури до + 60 градуса по Целзий. Кадуцеят не съдържа магнитни елементи и може да се носи в близост до електроника – мобилни телефони, компютри и т.н. без опасност от тяхна повреда. Почиства се с вода и мека тъкан, без употреба на абразивни или разяждащи препарати, спирт или разтворители. Има неограничен срок за използване и не се нуждае от консумативи, обслужване или поддръжка. Да се пази от силни механични и токови удари, пряко нагряване, хвърляне от високо или потапяне във вода.

ВАЖНО! КАДУЦЕЙ Е ТЕРАПЕВТИЧНО ИЗДЕЛИЕ И НЕ ЗАМЕСТВА КВАЛИФИЦРАНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ГРИЖИ! ПРИ ЗДРАВНИ ИЛИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ ВИНАГИ ПЪРВО ПОТЪРСЕТЕ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ!

Цена: 290 лв Посочените цени са с ДДС