Същност на изделието


Енергизаторът е разработка на фирмата ни, тестван в продължение на няколко години. Представлява мощен пасивен концентратор и насочен излъчвател на позитивна жизнена енергия /оргон, прана, чи/ци, биоелектричество/, акумулирана по естествен път от околната среда. Изделието е усилен вариант на „Оздравителна кутия” и има всички нейни полезни свойства, като формата е във вид на поставка за по-бързо и лесно зареждане на големи обеми вода или други течности, както и за обработка на по-широки по площ места по тялото /с цел намаляване на болка и по-бързо възстановяване/. Обработваната вода възстановява показателите си така, както са в природно състояние, като за максимален ефект съд с вместимост 0,7 литра трябва да престои около 30 минути върху Енергизатора. След това водата е заредена на максимума, но реално и след пет минути престой е вече достатъчно обработена и при пиене или миене има голяма полза от нея за организма. Променя се PH баланса и в посока алкалност, йонизира се /повишава се проводимостта и/, а също така се омекотява като става с показателите и вкуса на изворна. Могат да се обработват и подобряват забележимо качествата и вкуса на сокове, вино, алкохол, както и твърди храни. Зарядът на жизнена енергия в обработените храни и течности е много висок и изключително полезен за тялото, като го подхранва допълнително и усилва имунната система. Енергизаторът се предлага в бял цвят, със позлатена /23,5 карата/ активна повърхност. Най-новия модел има вградена 2,5 мм букса, за усилване на полезния ефект чрез включване към генератор/усилвател/.

Принцип на работа


Изделието излъчва силно фокусирано, позитивно енергийно поле на височина около 12-15 см над златното покритие /25-30 см за големия модел/, като полето е обемно, с форма на паралелепипед. Повечето хора могат да го усетят и пряко след няколко секунди при докосване на активната страна с пръстите на лявата ръка или бавно прекарване на длан над Енергизатора, като чувството е на затопляне, слаб електрически ток, мравучкане или леко изтръпване. Начинът на натрупване на енергията в устройството и усилването на полето са ноу-хау и технология на „Кадуцеус България” ЕООД.

Начин на употреба


При активиране на течности Енергизаторът може да се ползва във всички възможни положения в пространството, но обикновено върху него се поставя чаша или друг съд с вода – най-големият предвиден за обработка с това изделие съд, е бутилка минерална вода с вместимост 2,5 литра. При обезболяване Енергизаторът се държи или допрян, или малко над болното място с активната си позлатена повърхност към него. Болката обикновено силно намалява или дори изчезва в рамките на 10-15 минути. При хронични болки примерно в гърба или кръста изделието може да се закрепи за постоянно с пояс или ластичен колан на болното място, а облекчението настъпва до половин-един час със усещане за леко локално затопляне. При нехронични проблеми, изделието просто се държи върху болезненото място / най-удобно е при легнало положение/ и за няколко минути ефектът на обезболяване е налице. Много бързо се повлияват и болки в корема /особено при болезнена менструация/, както и раздразнен стомах, колики и други подобни проблеми. Може да се използва и при спа-процедури.

Съхранение


Съхранява се при обикновени условия, при температури до + 80 градуса по Целзий. Енергизаторът не съдържа магнитни елементи и може да се носи в близост до електроника - мобилни телефони, компютри и т.н. без опасност от тяхна повреда. Почиства се с вода и мека тъкан, не се препоръчва употреба на абразивни, разяждащи препарати или разтворители. Херметичен и необслужваем, без краен срок за използване. Да не се подлага на удари, нараняване с остри предмети или екстремни температури.

ВАЖНО! ЕНЕРГИЗАТОРЪТ Е ТЕРАПЕВТИЧНО ИЗДЕЛИЕ И НЕ ЗАМЕСТВА КВАЛИФИЦРАНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ГРИЖИ! ПРИ ЗДРАВНИ ИЛИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ ВИНАГИ ПЪРВО ПОТЪРСЕТЕ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ!

Цена: 250 лв Посочените цени са с ДДС